23948sdkhjf

Køgenserne har taget Strædet til sig

Efter Strædets tre første måneder overtager Citycon nu handelsgaden i Køge.
I slutningen af september blev Køge over 30 nye butikker rigere, da den ny shopping-gade Strædet åbnede.

Nu, omkring tre måneder efter åbningen, overtager Citycon ejerskabet af Strædet fra TK Development, der har stået for byggeriet, skriver CityCon i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os meget til at overtage Strædet. Vi oplever allerede en stor tilfredshed hos mange af de lejere, der driver forretning i Strædet. Rigtig mange er blevet mødt af stor interesse fra køgeborgerne, siger Jacob Bannor, Commercial Manager i Citycon

- Citycon er en langsigtet og aktiv ejer med stor erfaring inden for ejendomme til detailhandel. Vores ambition er sammen med lejerne at skabe et brand, der er stærkere og mere meningsfuldt end "bare et indkøbscenter": Et mødested som er en naturlig og livlig del af Køge til gavn for hele byen. Og de første måneder viser, at Strædet vil blive netop det, tilføjer han.

Overvældende interesse
Hos modebutikken My Apartment er oplevelsen af den første tid i Strædet særdeles positiv.

- Når man åbner en ny butik, er man jo altid nervøs. Kommer der nu nogen mennesker? Men reaktionen fra folk i Køge har været rigtig positiv. Åbningsdagene i Strædet var imponerende - her var proppet med mennesker. Men hverdagen siden har også været god, og vi ser generelt et stort potentiale, siger butiksbestyrer Anja Lund.

- Strædet som koncept fungerer rigtig godt, fordi det hænger så godt sammen med byen, samtidig med at det tilføjer noget nyt, tilføjer hun.

Citycon overtager ejerskabet af Strædet onsdag 20. december.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075